Losse diensten

Meekijken

Wanneer jullie op een goede manier uit elkaar gaan en veel zaken al duidelijk hebben dan kan het alsnog fijn zijn wanneer ik zaken met jullie naloop om te kijken of het juridisch en fiscaal klopt. Ik help jullie graag om de puntjes op de i te zetten.

Alimentatieberekening

Als er alleen een (kinder)alimentatieberekening gemaakt moet worden kan ik uiteraard ook helpen. Het gaat vaak om grote bedragen en verschillende termijnen in de duur van de alimentatiebetaling.
Om dit goed te kunnen doen heb je de juiste software en kennis nodig. Ook heeft alimentatie invloed op het aanschaffen van een nieuwe woning, het ontvangen van huurtoeslag en andere fiscale toeslagen en heffingskortingen. Hierin kijk en denk ik graag met jullie mee.

Eigen woning

Vaak is er een eigen woning in het spel waarbij één van beide de woning wil behouden. Hierin zijn vaak meerdere oplossingen te vinden waar een echtscheidingsadviseur zicht op heeft. Ik kan als financieel planner en hypotheekadviseur met jullie meedenken zodat de woning behouden kan worden. Met name als er kinderen bij betrokken zijn is dit vaak wenselijk. Dit geeft veel rust.

Bij twijfel of vragen

Wanneer je het gevoel hebt dat je na de gemaakte afspraken iets nog niet begrijpt of je twijfelt over hoe je zaken aan moet pakken dan adviseer ik je hier graag in. Dit kan telefonisch, per app of in een persoonlijk gesprek.

Naar de toekomst

Een ieders leven is dynamisch, zowel dat van jou als van je ex-partner en van jullie kind. Mochten er na een aantal jaren aanpassingen nodig zijn met betrekking tot de omgangsregeling van jullie kind waar jullie gezamenlijk niet uitkomen dan ben ik graag bereid om hierin mee te denken.

 

 

 

Losse diensten echtscheidings advies